Mimi

Vit rostbröd

Jag har själv valt bort vitt rostbröd för länge länge sedan av näringssynpunk. Tror nog inte att jag ätit vitt rostbröd sen jag gick i högstadiet tillsammans med ett glas oboy, hehe.

Anyway, min sambo älskar bröd i alla dess former och under min graviditet har det blivit mycket mera smörgåsar än vad jag åt förr. Visst åt jag nån macka här och där med då var det alltid med en massa frön och nötter. Ett bröd som man faktiskt blir mätt på.

(null)
Bild tagen från pågens hemsida.

Jag började min frukost med 2 st rostade vita bröd med skinka. Blev inte. Mätt. Rostade en till.. Fortfarande inte mätt.
Två mackor till rostades och jag sitter här med en tom tallrik fem stycken mackor senare och FORTFARANDE hungrig.

(null)

Förstår ni varför det har blivit en sån häxjakt på vetemjöl? Inte konstigt alls i mitt tycke. Med tanke på att sånna här bröd fortfarande existerar. Jag tycker absolut inte att du ska sluta med allt vetemjöl, för det finns en massa bröd som innehåller lite mer blandade ingredienser med nötter och frön som faktiskt inte är så onyttigt som vissa påstår(om du inte är allergiskt förståss). Vita rostbröd = En massa tomma kalorier (kalorier utan näring och mineraler) och inte ens ge en uns av mättnad som faktiskt är tanken med att äta, eller hur?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats